2de VETERANENBIJEENKOMST WESTSTELLINGWERF  22 juni 2023

Burgemeester Andre van de Nadort en de voorzitter van SVW Dirk Dubling nodigen 170 veteranen uit Weststellingwerf uit voor haar tweede veteranenbijeenkomst. Stichting Veteranen Weststellingwerf organiseert met de gemeente zaterdag 22 juni de eerste Veteranenbijeenkomst in Weststellingwerf. Weststellingwerf kent een grote groep veteranen. Zo`n 170 veteranen die in verschillende missies voor het Koninkrijk der Nederlanden zijn ingezet wonen in Weststellingwerf. Veteranen zijn welkom en kunnen zich opgeven via de veteranenstichting.  

U bent van harte welkom op zaterdag ochtend 22 juni  vanaf 09:30 uur in gemeentehuis (ingang rozenstraat) te Wolvega. Parkeren gratis bij gemeentehuis. Entree is gratis, voor een drankje en versnapering wordt gezorgd.

Programma bijeenkomst

09.30 uur: Ontvangst in raadszaal Gemeentehuis.

10.00 uur: Welkomstwoord door Dirk Dubling voorzitter SVW

10.10 uur: 'Signaal Taptoe', gevolgd door 1 minuut stilte, het Wilhelmus.

10.15 uur: Toespraak van burgemeester André van de Nadort.

10.25 uur  Verhalen van o.v.b

10:45 uur: Nazit in Foyer

11.40 uur: einde

Graag horen wij van u met wie u aanwezig bent bij deze bijeenkomst. Wilt u daarom het bijgevoegde aanmeldingsformulier invullen en deze voor 16 juni 2024 terugsturen of mailen of deponeren bij onderstaand adres. U kunt ook het aanmeldingsformulier scannen of er een foto van maken en via mail of whatsapp sturen onder vermelding van 'Aanmelding Veteranenbijeenkomst'. Het tenue is vrij, en anders voor actief en post actieve veteranen DT-2 groot model.

 

Stichting Veteranen Weststellingwerf

Wollegras 7

8471 WH Wolvega

info@veteranenweststellingwerf.nl

 

Heeft u een vraag?

Voor vragen kunt u terecht bij onze secretaris Dennis Stoelwinder, mob: 06-30109406 De gemeente Weststellingwerf en Stichting Veteranen Weststellingwerf hopen u te mogen verwelkomen op

Zaterdag 22 juni en kijken uit naar uw komst!

 

Met vriendelijke groet,                                                            

Burgemeester André van de Nadort

SVW Voorzitter Dirk Dubling

 

Alle veteranen zijn ook via de post uitgenodigd. Aanmelden kan via Stichting Veteranen Weststellingwerf, Wollegras 7, 8471WH Wolvega. Mob: 06-30109406. Dit is ook mogelijk via de website www.veteranenweststellingwerf.nl of via info@veteranenweststellingwerf.nl

U kunt ook onderstaande formulier downloaden, opsturen, scannen, emaillen of bellen met het secretariaat.